top of page

Fettuccine alfredo med Vannamei

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 500g Fettuccine  

  • 4dl grädde  

  • 4dl parmesan  

  • 125g panchetta  

  • 1 roscofflök(gul lök)  

  • 2 klyftor vitlök  

  • 480g Vannameiräkor   

  • Salt och svartpeppar   

  • Olivolja  

Tillagning

  1. Stek panchettan krispig.

  2. Ta ur pannan och häll i olivolja, stek räkorna i olivolja och fettet från panchettan.

  3. Krydda med salt och peppar.

  4. Lyft ur räkorna och lägg i en skål och täck med plastfilm.

  5. Sen fräs lök och vitlök, häll på grädde och parmesan.

  6. Vänd i pasta och låt koka ihop en minut  ungefär.

  7. Lägg upp på tallrik med räkorna och njut.  

 

Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page