top of page

Fish & Chips med örtsås

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 3dl mjöl 

  • 2 tsk maizena 

  • 2 tsk bakpulver 

  • 1 tsk torkad dill 

  • 1/2 tsk vitpeppar 

  • ca 2,5 dl öl 

  • MSC märkt torskfilé 

  • 1,5 dl majonnäs 

  • 1,5 dl cremefraiche 

  • 1 knippe dill 

  • 1 knippe gräslök 

  • 1 citron 

  • fast potatis 

  • salt 

  • rapsolja 

  • peppar 

Tillagning

  1. Blanda mjöl,maizena,bakpulver,torkad dill,vitpeppar,salt och öl i en skål. 

  2. Vispa till en slät smet och låt svälla 20 minter. 

  3. Koka potatisen. 

  4. Blanda majonnäs, cremefraiche med hackad dill & gräslök, smaka av med salt, peppar, skal från en citron och saft från ca halva. 

  5. Krossa potatisen och fritera gyllenbrun. 

  6. Lägg fisken i ölsmeten och fritera tills gyllenbrun. 


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page