top of page

Italiensk torsk med Salsa och fänkåls crudités

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 2 torsk filéer 

  • 50 g ströbröd eller panko 

  • 2 msk smör 

  • 1/2 krm rosmarin 

  • 1/2 krm timjan 

  • 1 krm persilja 

  • Skal från 1 citron 

  • 1 ask cocktailtomater 

  • 1 burk rosta paprika 

  • 1 rödlök 

  • 1 vitlöksklyfta 

  • 1 msk vinäger 

  • 1 fänkål 

  • 1 knippe dill 

Tillagning

  1. Hacka ner tomat,paprika,vitlök,rödlök eller kör i en matberedare 

  2. Blanda med lagen från paprikan och vinäger samt salt & peppar 

  3. Smält smör 

  4. Blanda med ströbröd,citronskal, & kryddor 

  5. Lägg rikligt på toppen av torsken och kör i förvärmd ugn 200° 15-20 minuter 

  6. Hyvla fänkål tunt.  


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page