top of page

Lax Teriaki med sesammajonnäs, frästa grönsaker & svart thairis

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • Lax 

  • 2 morötter (gärna olika färger) 

  • 1 röd chili 

  • 1/2 purjolök 

  • 3 pak soi 

  • 1 vitlöksklyfta 

  • Majonnäs 

  • 1 ask Böngroddar 

  • 1 knippe Koriander 

  • 1 knippe vårlök 

  • Sesamolja 

  • Soja 

  • Fisksås 

  • Honung 

Tillagning

  1. Koka riset enligt anvisningarna, blanda sedan med sesamolja,honung,fisksås,soja finhackad koriander & vårlök 

  2. Blanda teriakisås med honung & sesamolja 

  3. Pensla fisken och baka i ugn 170° ca 15 minuter 

  4. Toppa med sesamfrö 

  5. Blanda majonnäs med 1 vitlöksklyfta, 1 tsk soja och 1 tsk sesamolja 

  6. Skär ner alla grönsaker i tunna fina strimlor 

  7. Spara lite till topping 

  8. Fräs allt i en riktigt het panna snabbt och avsluta med lite limesaft, koriander & böngroddar 


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page