top of page
Ingredienser:
2 morötter (gärna olika färger)
1 röd chili
1/2 purjolök
3 pak soi
1 vitlöksklyfta
Majonnäs
1 ask Böngroddar
1 knippe Koriander
1 knippe vårlök
Sesamolja
Soja
Fisksås
Honung
Tillagning
Koka riset enligt anvisningarna, blanda sedan med sesamolja,honung,fisksås,soja finhackad koriander & vårlök
Blanda teriakisås med honung & sesamolja
Pensla fisken och baka i ugn 170° ca 15 minuter
Toppa med sesamfrö
Blanda majonnäs med 1 vitlöksklyfta, 1 tsk soja och 1 tsk sesamolja
Skär ner alla grönsaker i tunna fina strimlor
Spara lite till topping
Fräs allt i en riktigt het panna snabbt och avsluta med lite limesaft, koriander & böngroddar
Foto/Recept: Matmedmartin
bottom of page