top of page

Lax teriyaki med jasminris och wokade grönsaker

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 2 laxfiléer  

  • 2 dl teriyakisås  

  • 1 dl sesamfrö  

  • 1 morot  

  • 1/2 purjolök  

  • 1 påse sockerärtor  

  • 1 knippe vårlök  

  • 1 scharlottenlök  

  • 1 lime  

  • 2 påsar ris  

  • 1 krm salt 

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200°  

  2. Pensla laxen med teriyakisås på alla sidor  

  1. Baka 10 minuter, pensla ett lager till sen kör 10 minuter till  

  1. Strö på sesamfrö och kör ytterligare 2-3 minuter  

  1. Skär grönsakerna tunt  

  1. Fräs på hög värme med lite olja tills dem mjuknat lite men fortfarande har lite crunch  

  1. Salta och pressa ner lime  

  1. Koka ris enligt anvisningar 



Foto/Recept: Matmedmartin 

 

bottom of page