top of page

Pocherad torsk med äggsås och smörstekt potatis

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • Torsk filéer 

  • Potatis 

  • 5 dl Grädde 

  • 4 Ägg 

  • 1 Citron 

  • 1 knippe dill 

  • Champagnevinäger 

  • Ättika 

  • 2 tsk dijonsenap 

  • Salt 

  • Peppar 

  • Majsstärkelse 

Tillagning

  1. Koka äggen och hacka ner 

  2. Koka upp grädde med dijon, citron och lite vinäger 

  3. Låt koka ner tills det tjocknat något eller red av med majsstärkelse till önskad konsistent 

  4. Vänd ner ägg, dill och citronskal och smaka av efter eventuellt mer salt och syra 

  5. Koka upp vatten tillsammans med några citronskivor och lite ättika 

  6. Lägg ner fisken och ta bort kastrullen från plattan och låt fisken dra med lock 6-8 minuter 

  7. Stek potatisen i rikligt med smör och avsluta med dill och salt. 

 

Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page