top of page

Pocherad torsk med stekta grönsaker och brynt äggsmör

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 2 torsk filéer 

  • 2 lagerblad 

  • 1 liter vatten 

  • 1 påse haricotsverse 

  • 2 scharlottenlökar 

  • 2 vårlökar 

  • 1 ask cocktailtomater 

  • 2 kokta ägg 

  • 100 g smör 

  • 1 knippe dill 

Tillagning

  1. Koka upp vatten och lagerblad och sänk sedan temperaturen så det slutar koka 

  2. Salta fisken 

  3. Skär alla grönsaker och stek i lite olja och smör 

  4. Pochera torsken 2-3 minuter

  5. Bryn smör och dela äggen och blanda tillsammans med hackad dill


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page