top of page

Smörstekt rödspätta med fänkålssalsa, gurksallad och kaprismajonäs

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 2 rödspättafileer 

  • 1 fänkål 

  • 3 scharlottenlökar 

  • 1 gurka 

  • 1 rödlök 

  • 1 burk kapris 

  • 1 burl majonäs 

  • 1 tsk dijonsenap 

  • 2 dl olja 

  • 3 citroner 

  • 1 knippe dill 

  • 1 dl mjöl 

  • 2 ägg 

  • 2 dl panko 

  • 2 msk smör 

  • 1 knippe dill 

Tillagning

  1. Kör fänkålen och löken i en matberedare •Blanda med olja och citronsaft 

  2. Finhacka kapris 

  3. Blanda med majonäs och dijonsenap och dill 

  4. Hyvla gurka och lök tunt, blanda med lite olja och citronskal 

  5. Dubbelpanera spätta fileerna 

  6. Stek i olja och smör! 


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page