top of page

Smörstekt torskrygg med dillstuvad potatis och syrlig cruditės

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 2 torskfiléer 

  • 6 potatisar 

  • 50 g smör 

  • 2 msk mjöl 

  • 6 dl mjölk 

  • 1 krm salt 

  • 1 krm vitpeppar 

  • 1 citron 

  • 1 kruka dill 

  • 1 fänkål 

  • 1 morot 

  • 1 tsk persilja 

Tillagning

  1. Dela och koka potatisen

  2. Smält smöret i en kastrull

  3. Tillsätt mjöl

  4. Häll på mjölk, lite i taget

  5. Koka upp under omrörning 

  6. Riv ner citronskal 

  7. Tillsätt salt och peppar 

  8. Låt potatisen ånga av någon minut 

  9. Vänd ner i såsen tillsamans med dill 

  10. Salta torsken, stek i lite olja & rikligt med smör •Hyvla morot och fänkål tunt 

  11. Blanda i en skål tillsammans med citronsaft och torkad persilja 


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page