top of page

Smörstekt torskrygg med gremolata & couscous

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • Torskfilé 

  • 100g basilika 

  • 20g dill 

  • 1 citron 

  • 1 vitlöksklyfta 

  • Chiliflakes 

  • Olivolja 

  • Smör 

  • Salt 

  • Peppar 

Tillagning

  1. I en skål blanda ca 1/2 dl olivolja med en pressad vitlöksklyfta, lite Chiliflakes, zest och saft från 1 citron och blanda 

  2. Finhacka basilika & dill riktigt ordentligt och rör ihop med dressingen 

  3. Smaka av med salt, peppar & eventuellt mer syra och olivolja 


 

  1. Salta torsken 

  2. Värm upp en panna på hög värme med lite olja 

  3. Tillsätt ett par rejäla matskedar smör 

  4. När smöret slutat fräsa tillsätter du torsken och sänker värmen till medelvärme 

  5. Stek 2-3 minuter på varje sida! 

  6.  Servera med couscous eller valfritt tillbehör! 


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page