top of page

Snabb och god laxpasta!

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 600 g lax 

  • 1 gul lök 

  • 1 vitlöksklyfta 

  • 1/2 purjolök 

  • 250 spenat 

  • 5 dl matgrädde 

  • 1/2 citron 

  • 1 knippe dill 

  • 1 knippe gräslök 

  • 300 g valfri pasta 

  • 1 krm salt 

  • 1 krm vitpeppar 


Tillagning

  1. Koka pastan tills den nästan är klar 

  2. Stek lax och lök 

  3. Tillsätt grädde och hälften av örterna 

  4. Koka 5-6 minuter 

  5. Tillsätt pastan och låt den koka färdigt i pannan 

  6. Tillsätt spenaten och låt det koka med 2 minuter 

  7. Avsluta med dem sista örterna salt och peppar och citronen. 


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page