top of page
Ingredienser:
600 g laxÂ
1 gul lökÂ
1 vitlöksklyftaÂ
1/2 purjolökÂ
250 spenatÂ
5 dl matgräddeÂ
1/2 citronÂ
1 knippe dillÂ
1 knippe gräslökÂ
300 g valfri pastaÂ
1 krm saltÂ
1 krm vitpepparÂ
Tillagning
Koka pastan tills den nästan är klarÂ
Stek lax och lökÂ
Tillsätt grädde och hälften av örternaÂ
Koka 5-6Â minuterÂ
Tillsätt pastan och lÃ¥t den koka färdigt i pannanÂ
Tillsätt spenaten och lÃ¥t det koka med 2 minuterÂ
Avsluta med dem sista örterna salt och peppar och citronen.Â
Foto/Recept: MatmedmartinÂ
bottom of page