top of page

Stekt lax med smörstekt potatis, legymer, aioli och syrlig sparris

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredienser:

  • 2 laxfiléer 

  • 7 medelstora potatisar 

  • 4 scharlottenlökar 

  • 1 knippe sparris 

  • 1 påse sockerärtor 

  • 1 citron 

  • 1 knippe dill 

  • 100 g smör 

Tillagning

  1. Halvera och koka potatisen tills den nästan är klar 

  2. Bryn laxen i lite olja •Skär alla grönsaker i snitt 

  3. Riv citronskalet 

  4. Hyvla 3 sparrisar tunt, blanda med citronskal, lite olja salt och peppar 

  5. Sila potatisen och stek med den skurna sidan nedåt, lägg i några klickar smör 

  6. I med grönsakerna när potatisen fått en fin stek yta tillsammans med dill, salt och peppar. 

  7. Servera med valfri dressing, jag använde aioli! 


Foto/Recept: Matmedmartin 

bottom of page